AFLYST! Velfærdsteknologi, implementering og arbejdsmiljø i et forflytningsperspektiv

Aflysning af faglig træf 2020 Vi havde glædet os til at byde jer velkommen til fagligt træf, men på baggrund af restriktioner og usikkerhed omkring kommende anbefalinger fra regeringen og sundhedsmyndigheder vedr. covid-19, er vi desværre nødsaget til at aflyse Fagligt træf 2020. Fagligt træf vender stærkt tilbage i 2021, hvor vi ser frem til at byde velkommen den 21-22. september på hotel Nyborg Strand. God sommer og på gensyn i 2021

Kom med på årets Fagligt Træf, hvor vi stiller skarpt på velfærdteknologi, implementering og arbejdsmiljø.

Fagligt Træf er for alle, der arbejder med forflytninger i det daglige fx forflytningsvejledere, ledere, pædagoger, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, arbejdsmiljøkonsulenter, terapeuter, arbejdsmiljørepræsentanter m.fl., der er ansat på sygehuse, bosteder for borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse, plejehjem eller i hjemmeplejen.

På Fagligt Træf kan du få ny viden om tendenser, fordele og udfordringer ved velfærdteknologi set i et forflytningsperspektiv.

Der er i stigende grad fokus på, hvordan fremtidens social- og sundhedsfaglige indsatser kan understøttes af forskellige former for velfærdsteknologi. Det er derfor oplagt at kigge på, hvad den nyeste forskning og praksiserfaringer fra arbejdspladser kan fortælle.

Temaet udfoldes med fokus på, hvordan velfærdsteknologi kan understøtte de faglige opgaver i hverdagen og hvordan ny viden og teknologi bliver introduceret og kendt på arbejdspladsen.  

Mød bl.a. professor Jakob Kjellberg fra Vive, som fortæller om den demografiske udvikling og udfordringerne på social- og sundhedsområdet, professor Annette Kamp fra RUC, som fortæller om implementering og kompetenceudvikling som en fælles opgave for ledelse og medarbejdere og få også et fremtidsblik på teknologi ved sektionsleder Lars Dalgaard, Teknologisk Institut.

Fra BFA forventer vi at kunne lancere et nyt værktøj til hvordan arbejdsmiljøet sikres når der implementeres teknologi på arbejdspladsen.

Vi glæder os til at præsentere dette tema gennem plenumoplæg, miniplenum og flere workshops, hvor du kan afprøve praktiske færdigheder.   

I pauserne kan du gå på opdagelse i Vandrehallen og sal C, hvor du vil møde repræsentanter fra flere producenter og leverandører af hjælpemidler, som udstiller og meget gerne viser nye teknologier og hjælpemidler til forflytning mm. inden for pleje- og omsorgsområdet.

Vi opfordrer til, at du tilmelder dig sammen med andre fra din arbejdsplads, fx din leder, forflytningsvejleder, arbejdsmiljørepræsentant eller andre kollegaer, så I kan fortsætte dialogen hjemme. 

 På Fagligt Træf kan du og dine kollegaer:

  • Lytte til spændende oplæg og få inspiration
  • Vælge mellem en lang række workshops og miniplenum, hvor I kan fordybe jer i emner, som er relevante for jer
  • Dele erfaringer og møde fagfæller fra hele landet 

Træffet afholdes den 22. og 23. september 2020 på hotel Nyborg Strand.

Pris og tilmelding

4.500 kr. medregnet overnatning og forplejning.

Tilmeldingsfristen er 9. juni 2020.

Tilmelding sker efter "først til mølle-princippet".

Vi glæder os til at se dig og håber, at du vil finde Fagligt Træf inspirerende og udviklende.

Covid-19

BFA Velfærd og Off. administration forholder sig ret til evt. at aflyse Fagligt træf på baggrund af udviklingen af Covid-19. Beslutningen om evt. aflysning vil ske på baggrund af situationen, som den foreligger medio juni . En evt. aflysning vil ske inden der opkræves deltagerafgift og besked vil tilgå de tilmeldte til træffet medio juni.

Læs mere om programmet her.

Meld dig til træffet her.


Senest revideret den 15. juni 2020