Om Fagligt Træf 2018

Fagligt Træf henvender sig til forflytningsvejledere, pædagoger, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og terapeuter m.fl. I kan være ansat på sygehuse, bosteder for borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse, plejehjem eller i hjemmeplejen.

 

Så arbejder du med personer, der har brug for din hjælp til personlige færdigheder f.eks. personlig hygiejne eller påklædning? Eller er det din opgave at vejlede dine kolleger i, hvordan de kan udføre forflytninger og forebygge nedslidning? Så er Fagligt Træf sandsynligvis noget for dig.


Der er mulighed for at vælge workshops, som spænder mellem forskellige temaer om psykologiske og fysiske arbejdsmiljøforhold, teknikker i arbejdsmiljøet eller forflytningsteknik. Her kan du vælge efter de emner, som interesserer og inspirerer dig mest. På dag 2 har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige miniplenum oplæg.

I pauserne lægges der op til at gå på opdagelse i udstillingen, hvor du kan møde repræsentanter fra en række producenter og leverandører af hjælpemidler, som vil udstille deres hjælpemidler til forflytning og andre opgaver inden for pleje- og omsorg.

På Fagligt Træf kan du

  • vælge mellem en lang række workshops, hvor du kan fordybe dig i emner, som kan inspirere dig i dit daglige arbejde.
  • dele erfaringer med fagfæller fra hele landet.

På Fagligt Træf 2018 ser vi også på, hvilken sammenhæng der er mellem det fysiske og psykiske arbejdsmiljø ved udviklingen af muskel- og skeletbesvær og hvordan du kan omsætte den viden i din daglige praksis.

Fagligt Træf afholdes d.18. og 19. september på Hotel Nyborg Strand.

Vi glæder os til at se dig og håber, at du vil finde Fagligt Træf 2018 inspirerende og fagligt udviklende.


>>  Se også filmen Velkommen på Fagligt Træf <<Senest revideret den 11. september 2020