Del: - -

Træf om godt fysisk arbejdsmiljø 2024

Fagligt Træf har fået vokseværk og hedder i 2024 Træf om godt fysisk arbejdsmiljø. Træffet har i mange år eksisteret under navnet ´Fagligt Træf`, men er i år udvidet med en række temaer inden for det bredere fysiske arbejdsmiljø.

Fagligt Træf har fået vokseværk

I år er træffet udvidet med en række temaer inden for det bredere fysiske arbejdsmiljø, mens fokus på forflytninger og det ergonomiske arbejdsmiljø stadig er en væsentlig del af programmet. Træffet udvides med yderligere 130 pladser, og der er plads til nye og tidligere deltagere. Vi i BFA håber med udvidelsen på at kunne støtte jer endnu mere i jeres arbejde for et godt fysisk arbejdsmiljø, til gavn for jeres kollegaer og de borgere og brugere, børn, unge og ældre som I arbejder med. 

Det får du med fra træffet

På træffet vil du møde 400 fagfæller og derudover få:

  • Fagligt fællesskab om arbejdsmiljø. Træffes styrke er dialog, faglig refleksion, udveksling af erfaringer og udvikling.
  • 3 stærke faglige oplæg i plenum.
  • 12 workshops med solide eksperter i relevante emner: Du kan på dag 1 vælge to workshops, hvor du sammen med max. 30 andre prøver og øver.
  • 7 miniplenums ved erfarne oplægsholdere, forskere med videre. Du kan på dag 2 vælge et miniplenum, hvor du sammen med 60 andre arbejder mere i dybden med et emne.
  • Adgang til arbejdende udstilling med hjælpemidler,
    for eksempel indenfor forflytning, akustik, indretning,
    lys, luft og bevægelse m.m.

Læs mere om træffet og meld dig til her.


Senest revideret den 07. marts 2024