Populære materialer - Forflyt

Her er en liste over de mest populære materialer og værktøjer om forflytning fra 2018

1. Forflytningsguiden
Det mest downloadede værktøj i 2018 var "Forflytningsguiden" Forflytningsguiden beskriver de vigtigste elementer i god forflytning og forudsætningerne for, at du kan bruge dem.

2. Den fusionerede forflytningspyramide
Pyramiden kan bruges til at skabe opmærksomhed omkring forflytningsteknik i hverdagen. Brug den fx på personalemøder og i undervisningen eller for at skabe opmærksomhed omkring forflytningsteknik i hverdagen.

3. Forflytningskultur
I pjecen kan I finde inspiration og konkrete ideer til, hvordan I kan udvikle jeres forflytningspraksis ved fx brug af forflytningsblomsten. 

4. Tænk dig om - før du forflytter
Denne folder er skrevet til dig, der netop er blevet ansat eller er elev på et sygehus, et plejehjem eller i hjemmeplejen

5. Guide til forflytningsvejlederen
Denne guide er en kort gennemgang af, hvad det vil sige at være forflytningsvejleder inden for social- og sundhedsområdet. 


Vi er også på Facebook og Instagram, hvor du kan blive opdateret på viden, forskning og generelle nyheder om arbejdsmiljø. På vores sociale medier holder vi dig også opdateret med nye materialer og værktøjer, og med gode råd og inspiration til det gode arbejdsmiljø.

 

 


Senest revideret den 18. marts 2020