Del: - -

Populære materialer - Forflyt

Her er en liste over de mest populære materialer og værktøjer om forflytning fra 2021

1. Forflytningsguiden
Det mest downloadede værktøj i 2021 var "Forflytningsguiden" Forflytningsguiden beskriver de vigtigste elementer i god forflytning og forudsætningerne for, at du kan bruge dem.

2. 8 anbefalinger: Forebyg akut fysisk overbelastning

Disse anbefalinger er til brug for fremme af god forflytningspraksis og kan fx bruges til dialog, på møder med forflytningsvejleder, til opslag, på personalemøder og til inspiration for arbejdspladsens videre arbejde med at forebygge akut fysisk overbelastning.

3. Den fusionerede forflytningspyramide
Pyramiden kan bruges til at skabe opmærksomhed omkring forflytningsteknik i hverdagen. Brug den fx på personalemøder og i undervisningen eller for at skabe opmærksomhed omkring forflytningsteknik i hverdagen.

4. Tænk dig om - før du forflytter
Denne folder er skrevet til dig, der netop er blevet ansat eller er elev på et sygehus, et plejehjem eller i hjemmeplejen.

5. Forflytningskultur

Pjecen her giver inspiration og konkrete ideer til, hvordan I kan bruge forflytningsblomsten til at udvikle jeres forflytningspraksis.


Vi er også på Facebook og Instagram, hvor du kan blive opdateret på viden, forskning og generelle nyheder om arbejdsmiljø. På vores sociale medier holder vi dig også opdateret med nye materialer og værktøjer, og med gode råd og inspiration til det gode arbejdsmiljø.

 

 


Senest revideret den 12. december 2022