Del: - -

Det er ikke tungt for mig…

Forflyt med omtanke var temaet for en workshop på Fagligt Træf 2022. Her blev deltagerne introduceret for BFA’s otte lærings- og handlingspakker om god forflytningskultur. Og de fik også mulighed for i grupper at arbejde med en af pakkerne.

Deltagerne arbejdede seriøst og koncentreret på workshoppen "Forflyt med omtanke - introduktion til BFA's lærings- og handlingspakker. Foto: BFA Velfærd og Offentlig administration

Af Anne-Mette Holm

- Velkommen til eksperimentariet eller arbejdslaboratoriet om I vil, lød det smilende fra arbejdsmiljøkonsulent Trine Billum fra BFA’s besøgsteam, der sammen med sin kollega Susanne Nilherd Halle faciliterede workshoppen ’Forflyt med omtanke’ på Fagligt Træf.

- I er eksperter, for I kommer med en masse viden fra jeres hverdag. Og i dag har vi blandet jer godt ved bordene, så I får mulighed for at dele jeres viden og udveksle erfaringer med hinanden fra forskellige arbejdspladser, fortsatte Trine Billum, inden deltagerne blev bedt om at reflektere over, hvad den gode kultur omkring forflytning var på deres arbejdsplads.

Susanne Nilherd Halle supplerede:

- Det er helt legalt at stille hinanden spørgsmålet: Hvad er god forflytningskultur?

Læs resten af artiklen på godtarbejdsmiljø.dk her.


Senest revideret den 17. august 2023